Selecteer een pagina

Home ยป Springkussen huren Den Bosch

Springkussen huren in regio Den Bosch

Wilt u een springkussen huren voor een feest of ander evenement in regio Den Bosch? Huur deze dan bij Verhuur Oisterwijk! In ons assortiment vindt u verschillende springkussens terug die het feest onvergetelijk maken voor de kinderen. Deze luchtkussens voldoen uiteraard aan alle veiligheidseisen, dus u kunt de kinderen er zorgeloos op laten spelen. Daarnaast hebben we zelfs springkussens die geschikt zijn voor volwassenen. Jong en oud kan hier dan ook veel plezier aan beleven.

Een springkussen huren voor uw feest of evenement in Den Bosch en omstreken

Of u nu voor een kinderfeestje of een ander evenement een springkussen wilt huren in de omgeving van Den Bosch: bij Verhuur Oisterwijk vindt u precies wat u zoekt. De huur voor onze springkussens is betaalbaar, waardoor u ook met een kleiner budget een luchtkussen kunt huren om het feest nog leuker te maken voor de kinderen. Naast springkussens kunt u overigens ook andere feestbenodigdheden bij ons huren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een opblaas Abraham of Sarah voor een vijftigste verjaardag of een partytent om ervoor te zorgen dat uw gasten ongeacht het weer droog zitten.

Laat het springkussen bezorgen tegen een meerprijs

Wanneer u ervoor kiest om bij ons een springkussen te huren in de omgeving van Den Bosch, kunt u deze zelf ophalen en terugbrengen. Dit gebeurt meestal tussen 19.00 en 20.00 uur op werkdagen, maar in overleg zijn andere tijden ook mogelijk. Bent u niet in de gelegenheid om zelf voor het vervoer te zorgen? Dan regelen wij dit voor u tegen een kleine meerprijs. Daarnaast staan we voor u klaar wanneer u hulp nodig heeft bij het opzetten van het springkussen. Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via e-mail of 06-47345640.

Verhuur Oisterwijk