Selecteer een pagina

Home ยป Springkussen huren Tilburg

Een springkussen huren in de omgeving van Tilburg

Als u uw feest of evenement echt onvergetelijk wilt maken voor de kinderen, is het slim om een springkussen te huren bij ons verhuurbedrijf nabij Tilburg. Op die manier hebben de kinderen een leuke activiteit en kunnen ze echt even hun energie kwijt. Op de springkussens van Verhuur Oisterwijk laat u hen bovendien met een gerust hart spelen, want de luchtkussens voldoen aan alle gestelde veiligheidseisen.

Eenvoudig een springkussen huren bij een verhuurbedrijf nabij Tilburg

U heeft de keuze uit verschillende soorten, waardoor u zeker een springkussen kunt huren dat perfect bij uw feest in regio Tilburg past. Het springkussen is eenvoudig op te zetten en af te breken met de bijgeleverde instructies, maar mocht u hierbij hulp nodig hebben dan staan we uiteraard voor u klaar. U haalt het springkussen zelf op en brengt het ook weer terug op een werkdag tussen 19.00 en 20.00 uur. Andere tijden zijn in overleg ook mogelijk en wanneer u hiertoe niet in de gelegenheid bent, kunnen wij het vervoer voor u regelen. Hiervoor rekenen we wel een kleine meerprijs.

Keuze uit een ruim aanbod aan feestbenodigdheden

Naast een springkussen kunt u bij ons ook andere benodigdheden huren voor een onvergetelijk feest in Tilburg of omgeving. Dit assortiment wordt zelfs steeds verder uitgebreid. Hierdoor kunt u onder andere bij ons terecht voor de verhuur van:

Deze feestbenodigdheden kunt u net als onze springkussens vanuit heel Noord-Brabant bij ons huren, dus bijvoorbeeld ook vanuit Den Bosch.

Reserveer online of neem contact met ons op

Wilt u een springkussen huren voor uw feest in regio Tilburg? Dan reserveert u deze eenvoudig online. Bij vragen kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 06-47345640 of ons een e-mail te sturen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Verhuur Oisterwijk