Selecteer een pagina

Abraham/Ouwe lul

Abraham/oude lul, hoog 3,5 meter

Huurprijs: € 50,-

Reserveren Vragen? Bel ons

Abraham pop ouwe lul huren

Ok, wij geven het direct toe: deze pop is een beetje op het randje. Of nouja, pop kan jedeze ouwe lul niet noemen…. Deze Abraham pop Ouwe Lul is eigenlijk maar een klein stukje van de opblaasbare abraham pop. Maar dan wel meteen een heel groot klein stukje. Met deze pop staat de 50 jarige mooi voor L…

De opblaaspop ouwe lul

Ken jij een ouwe lul, die voor zijn verjaardag was een opblaaspop piemel verdient?
Daar hoef je verder niet lullig over te doen. Laat hem merken hoe je echt over hem denkt en regel een opblaasbare lul voor hem. Je mag immers best met een eigentijds en geinig cadeau voor de dag komen. Het is immers zijn verjaardag en dat mag hij weten.

Hoe ziet de opblaas penis eruit?

Benieuwd hoe je de opblaasbare piemel voor je moet zien? Zoals gezegd is de opblaasbare lul maar liefst 3,5 meter. Niet afgunstig worden nu, hij heeft nog veel meer leuks te bieden. De abraham pop is huidkleurig, geheel toevallig hoor…
Bovendien heeft de opblaas penis een blauw hoedje op zijn hoofd. Eerlijk gezegd lijkt het op een condoom, die de opblaasbare piemel niet over zijn “kop” krijgt. De kleur blauw is vast niet per ongeluk gekozen. Wetende dat hij hem niet om zijn kop krijg, zal hij hoe dan ook een “blauwtje” lopen.
Om zich niet te schamen voor het feit dat het condoom niet past, lacht de opblaasbare piemel maar een beetje schaapachtig en heeft hij zijn tong uit de mond hangen. Dat laatste kan uiteraard ook komen, door de moeite die de opblaas piemel heeft gedaan, om het condoom op de juiste plaats te krijgen. Hierover bestaat nog enige onduidelijkheid.

Bij een opblaasbare penis hoort uiteraard ook een passende zak. Anders is er immers geen bal aan.. De pop is voorzien van de geheel terechte benaming: ouwe lul.
Grote kans dat de jarige in zich hier uitstekend in herkent. De ouwe zak is bovendien voorzien van gepaste haren, of stekels, mocht je die term liever hanteren. Sommige mensen zijn immers iets meer prikkelbaar dan anderen.

Eerlijk gezegd heeft de opblaaspop een dusdanige blik, dat het lijkt alsof hij er wel pap van lust. Misschien is de jarige ook wel op een dusdanige leeftijd, dat hij inmiddels weer aan de pap moet, maar dat is aan jou om te bepalen.
Deze geweldige pop heeft zijn duim omhoog, dus hij vermaakt zich prima. Niet alleen de lul zelf staat omhoog dus. Al met al een geweldig leuke pop, die de jarige in spé, in lachen zal doen uitbarsten. Succes gegarandeerd. Door de spontane wijze waarop de pop is vormgegeven, zal iedereen overtuigd zijn van de komische “noot” die leidend is bij deze pop.
De pop staat genoteerd al topper. Of dat is omdat hij zo geweldig is, of omdat het met zijn “top” te maken heeft, dat mag jij zelf gaan beoordelen. Hij staat met recht in de lijst van absolute koplopers..

Dag 1 = ophalen
Dag 2 = gebruiken
Dag 3 = terugbrengen

Prijs Inclusief:
Transporttas
Spantouwen
Haringen
Gebruiksaanwijzing
Banner naar keuze