Selecteer een pagina

Home » Opblaasbare ooievaar Oisterwijk

Een opblaasbare ooievaar huren in Oisterwijk

Huurprijs: € 50,- per week

De meerkosten bedragen € 5,- per dag

Ooievaar met fles 4 meter

Laat aan iedereen zien hoe blij u bent met de geboorte van uw kindje door deze opblaasbare ooievaar bij Verhuur Oisterwijk, uit Oisterwijk te huren. Wij verhuren deze opblaasooievaar in heel Noord-Brabant. Met deze ooievaar in de tuin gaat deze blijde gebeurtenis aan niemand voorbij! Ook verrast u de nieuwe mama op een fantastische manier wanneer zij thuis komt uit het ziekenhuis. U kunt de ooievaar ook voor meerdere dagen huren.

Wat krijg ik allemaal als ik een opblaasbare ooievaar huur in Oisterwijk?

Wilt u graag aan iedereen laten zien dat u ouders bent geworden of wilt u de ouders verrassen? Dan is de opblaasbare ooievaar van Verhuur Oisterwijk een uitstekende keuze. Als u bij ons de ooievaar huurt, dan is de prijs inclusief:

  • Transporttas;
  • Spantouwen;
  • Haringen;
  • Gebruiksaanwijzing;
  • Banner babyboy en babygirl.

Wilt u een feestje geven als de moeder bijgekomen is? Laat de kinderen zich dan niet vervelen en huur ook meteen een springkussen.

Maak er een compleet feest van

Wilt u ook voor de babyshower leuke spullen huren? Dan kunt u de opblaasbare ooievaar in Oisterwijk huren. Om het compleet te maken, kunt u bij ons ook diverse tafels en tenten huren. Zo vindt u alles onder een dak! Wilt u de opblaasbare ooievaar of andere leuke spulletjes reserveren bij ons in Oisterwijk, Noord-Brabant? Laat het ons dan weten via e-mail of telefoon. U kunt ons telefonisch bereiken via 06-47345640. Zoekt u opblaasspullen voor een andere gelegenheid, zoals een bruiloft of een vijftigste verjaardag van een vrouw of man? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Verhuur Oisterwijk