Selecteer een pagina

Home » Opblaaspop huwelijk Tilburg

Een opblaaspop voor uw huwelijk nabij Tilburg

Zoekt u een opblaaspop om het jubileum van een huwelijk te vieren in regio Tilburg? Dan heeft Verhuur Oisterwijk precies wat u zoekt. In ons verhuuraanbod vindt u verschillende opblaaspoppen van een bruidspaar. Deze zijn onder andere geschikt voor een 12,5-, een 25- en een 50-jarig huwelijk. Met zo’n opblaaspop zet u het bruidspaar op ludieke wijze in het zonnetje. Zo wordt het jubileum een onvergetelijke dag!

Eenvoudig een opblaaspop huren om het jubileum van uw huwelijk te vieren in Tilburg

Wanneer u ervoor kiest om een opblaaspop voor een jubileum van een huwelijk te huren bij ons in Oisterwijk, in de buurt van Tilburg en Den Bosch, profiteert u van uitstekende service. Dankzij de ruime voorraad is er zeker een pop te huren voor uw feest. Daarnaast kunt u de opblaaspop afhalen en terugbrengen wanneer het u uitkomt. De gebruikelijke tijd is op werkdagen tussen 19.00 en 20.00 uur, maar in overleg is er meer mogelijk. Bovendien helpen we u kosteloos bij het opzetten en afbreken van de pop als u hier zelf niet uitkomt. Al worden de poppen met duidelijke instructies geleverd, dus dit is in de meeste gevallen niet nodig.

Bekijk het assortiment aan opblaaspoppen online

Wilt u een bruidspaar dat een jubileum van hun huwelijk viert in het zonnetje zetten in regio Tilburg? Huur dan een van onze opblaaspoppen! Bekijk het aanbod, kies uw favoriet en reserveer deze eenvoudig online. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u een vraag? Laat het ons weten via e-mail of 06-47345640.

Verhuur Oisterwijk